تهران - تحریریه - عملکرد ضعیف اقتصاددانان در مجالس اصولگرا و اصلاح طلت ششم تا دهم باعث کاهش اقبال به این طیف شده است، آیا تغییری در راه است؟
اقتصاددانان از مجلس ششم و با حضور چهره هایی مانند احمد میدری، و الیاس نادران، محمد خوشچهره، مصباحی مقدم و ... در مجالس هفتم تا نهم و مجلس دهم که در زمینه اقتصاد حرفی برای گفتن ندارد، دارای جایگاه بودند، اما ظاهرا شرایط فرق کرده و اقبال جامعه به آنها کاهش یافته است.
همراهی اقتصاددانان در مجالس اخیر با برنامه های دولت حسن روحانی در 7 سال کنونی باعث کاهش محبوبیت این گروه شده و اقبال به آنها را نزولی کرده است.
برآوردها نشان می دهد که غیر از شمس الدین حسینی وزیر اسبق اقتصاد در دولت های نهم و دهم که وضعیت مطلوبی در حوزه انتخابیه رامسر و تنکابن دارد، سایر اقتصاددانان دارای اقبال زیادی نیستند.
یکی از اتهاماتی که به اقتصاددانان در دولت روحانی وارد شده و تاکنون بدون پاسخ مانده است، اصرار بر روش های غلط و همراهی با دولت کنونی است که نتیجه برنامه های آن در دوران اعتدال رکوردهای جدیدی در رشد اقتصادی منفی و تورم ایجاد است.
انتخابات مجلس یازدهم آزمون جدیدی است که در آن، اقتصاددانان می توانند از هویت خود دفاع کرده و یا اینکه به سیر قهقرایی کنونی ادامه دهند.
مجلس یازدهم با رقابت سه ضلعی دو فهرست اصولگرا، دو فهرست اصلاح طلب و یک فهرست مدیران دولت های نهم و دهم تا 3 روز دیگر ادامه دارد و مردم در روز جمعه دوم اسفند سرنوشت مجلس یازدهم را روشن می کنند. در فهرست مدیران دولت های نهم و دهم چهره هایی مانند بهروز مرادی، صادق خلیلیان و داوود منظور حضور دارند که برنامه های متفاوتی ارائه کرده اند.
برآوردها نشان می دهد که سطح مشارکت در انتخابات مجلس یاردهم بالا نیست و اقبال به دو طیف اصلاح طلب و اصولگرا با کاهش قابل توجهی روبرو شده است.
پایان خبر/
نظر شما